Üniversitemiz Uygulama ve Araştırma Merkezleri ve Koordinatörlükler ile Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Kurumsal Akreditasyon çalışmaları kapsamında koordinatörlüklerin ve uygulama araştırma merkezlerinin faaliyetleri hakkında Üst Yönetime bilgi sunulması amacıyla Üniversitemiz Kalite Koordinatörlüğü tarafından toplantı düzenlendi.

Rektörlük Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıya Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. A. Ercan Ekinci, Prof. Dr. Adem Başıbüyük, Prof. Dr. Çağrı Çırak, Genel Sekreter Doç. Dr. M. Cihat Özgenel, Kalite Koordinatörlüğü ekibi ,Koordinatörler ve Uygulama ve Araştırma Merkezi müdürleri katıldı.

Gıda ve Tarımsal Üretim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Halil İbrahim ÖZTÜRK, merkez tarafından bugüne kadar gerçekleştirdikleri faaliyetler, mevcut durumda devam etmekte olan faaliyetler ve gelecekte yapılması planlanan faaliyetler hakkında Üniversitemiz üst yönetimine bilgi verdi.